Uncategorized

Elon Musk és Mark Zuckerberg készülnek Ketrecharcra

Ketrecharcra készül Elon Musk és Mark Zuckerberg

Egy érdekes összecsapás körvonalazódik a világ két legismertebb techmilliárdosa, Elon Musk és Mark Zuckerberg között. Így tehát nem lehetetlen, hogy a Twitter és a Facebook tulajdonosai hamarosan összefognak egymással a ketrecben.

Mindez akkor kezdődött, amikor valaki Twitteren figyelmeztette Muskt, hogy óvatos legyen, mert Zuckerberg most már jártas a jiu-jitsuban. Musk erre válaszolt, hogy ha Zuckerberg benne van, ő hajlandó vele ketrecbe szállni. Később a Meta vezetője az Instagramon azt mondta: “küldje el a helyszínt”, amire Musk bedobta a Vegas Octagon nevet.

Természetesen könnyen lehet, hogy a két férfi csak viccel egymással, de a Meta szóvivője a BBC-nek elmondta, hogy “a történet önmagáért beszél”. A küzdelmük valószínűleg nem lenne egyenlő, mivel az 52 éves Musk elismerte, hogy szinte soha nem edz, legfeljebb akkor, amikor a gyerekét dobálja (például játék közben), és kedvenc technikája a Rozmár néven ismert, amely Magyarországon annyit jelent, hogy ráfekszik az ellenfelére és semmit sem csinál. A 39 éves Zuckerberg viszont májusban büszkén jelentette be az Instán, hogy csapatával sikerült néhány érmet nyerniük az első jiu-jitsu versenyükön.

Musk legutóbb azzal került a hírekbe, hogy a Twitter vezetését Linda Yaccarinóra bízta, míg Zuckerbergnek a metaverse tervei láthatóan nem hozták meg a várt eredményeket.

Forrás: Variety

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *