Uncategorized

Az Instagram reklámokat próbál beilleszteni kellemetlen helyekre, ugyanakkor új, hasznos funkcióval is szolgál

Az Instagram kellemetlen helyekre akar reklámokat pakolni, de hoz egy hasznos funkciót is

Az Instagram elkezdte tesztelni az új funkciót, amelynek célja, hogy a vállalkozások még több emberhez eljuthassanak. Emiatt több új helyen, egyebek mellett még a kereséseknél is találkozhatunk majd hirdetésekkel a jövőben.

Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy ha rákeresünk valamire az alkalmazásban, akkor a valódi találatok között találkozhatunk szponzorált tartalmakkal is. Időközben meg is kezdődött a funkció tesztelése, és a terv az, hogy az elkövetkezendő hónapokban világszerte még több felhasználónál tegyék elérhetővé azt.

Ezen kívül egy vadonatúj hirdetési formátumot is kipróbál az Instagram, amihez olyan brandeket hívott segítségül, mint például a Starz. Ennek az a lényege, hogy emlékeztetők használatával a vállalkozások könnyebben tudják bejelentéseiket eljuttatni a felhasználókhoz, amennyiben persze azok igényt tartanak ilyesmire. Ha például “feliratkoztunk” egy eseményre, akkor az app emlékeztet minket a nagy napra, nehogy véletlenül lemaradjunk róla.

Ráadásul három emlékeztetőt is kaphatunk: egyet az esemény előtti napon, egyet a kezdés előtt 15 perccel, végül egyet a rendezvény alatt. Ezek jól megszokott értesítésekként jelennek meg a mobilon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *