Uncategorized

Egyedülálló billentyűzet bemutatása: érintésre reagáló, interaktív videók díszítik

Bemutattak egy extravagáns billentyűzetet, amelyet érintésre reagáló, interaktív videók díszítenek

Manapság már a videójátékos perifériák is lehetnek stílusosak, például billentyűzetből sem csak szimplán fehér vagy fekete változatot vehetünk, hanem mindenféle színekben világító, mutatósabb darabokat is, melyek valamivel drágábbak szoktak lenni. A Finalmouse viszont egészen új szintre emeli a flancolást egy klaviatúrával, melyet nemrég jelentettek be.

A Centerpiece-t akár egy miniatűr számítógépnek is fel lehet fogni, mivel saját processzorral és videókártyával rendelkezik. Ezekre azért van szükség, mert a billentyűzetnek saját kijelzője van, melyet az átlátszó billentyűkön keresztül lehet látni. A Centerpiece-en nagy felbontású, Unreal Engine 5 által meghajtott videók futnak, melyek interaktívak: reagálnak a gombnyomásra, így például amikor belenyúlunk az aranyhalas vízbe, a készülék felületén úszkáló állatok eliszkolnak. Egészen elképesztően néz ki a Centerpiece, legalábbis a róla készült videó alapján, amelyet alább tekinthettek meg.

A klaviatúrához skineket (így nevezik az interaktív videókat) lehet majd készíteni, melyeket ingyen vagy pénzért is megoszthatunk a Steam applikációján keresztül.

A Centerpiece a videó szerint valamikor 2023 elején fog megjelenni, az ára pedig 349 dollár lesz.

Forrás: PC Gamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *